Medewerker fastfood duaal (integratiefase)
Aantal uur per week op de werkplek
minstens 20 uur/week op werkplek
Studiegebied
- Buitengewoon secundair onderwijs OV3 (kwalificatiefase en integratiefase)
Graad
- BuSO OV3
Wat leer je tijdens deze duale richting?
Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert:
- koude of warme gerechten (zoals belegde broodjes, salades, hamburgers, pizza's, frietjes en gefrituurde gerechten, pasta's, desserts, ijs, pannenkoeken, enz.) bereiden en te schikken
- de gerechten verkopen en gasten bedienen
- klaarmaken van de zaal, van het buffet of de toonbank, afruimen en schoonmaken.
Toelatingsvoorwaarden
Om te mogen starten met deze opleiding, moet je:
- voldaan hebben aan de voltijse leerplicht
- voldoen aan de toelatingsvoorwaarden tot de integratiefase in opleidingsvorm 3 van het buitengewoon secundair onderwijs
Wat kan ik worden?
Het standaardtraject voor deze opleiding is gebaseerd op de Vlaamse kwalificatiestructuur. Je kan er volgende competenties mee verwerven:
- Beroepskwalificatie medewerker fastfood, niveau 2
Duur van de opleiding
1 jaar