Culinair slager duaal
Aantal uur per week op de werkplek
minstens 20 uur/week op werkplek
Studiegebied
- Voeding
Graad
- 7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt bso
Wat leer je tijdens deze duale richting?
In de opleiding culinair slager duaal leert men het volledige bereidingsproces van warme en koude gerechten verzorgen vertrekkende vanuit het gamma teneinde bereide gerechten te verkopen via toonbankverkoop, op te dienen op de locatie of op verplaatsing.
Toelatingsvoorwaarden
De voorwaarden om bij de start van de opleiding culinair slager duaal als regelmatige leerling te worden toegelaten zijn:
- voldaan hebben aan de voltijdse leerplicht, en
- voldoen aan de toelatingsvoorwaarden tot het derde leerjaar van de derde graad bso, ingericht als 7de leerjaar gericht op instroom arbeidsmarkt, waarop de opleiding culinair slager duaal zich situeert.
Wat kan ik worden?
Het standaardtraject voor de opleiding culinair slager duaal is gebaseerd op de beroepskwalificatie bk-0432-2 culinair slager,
niveau 4 van de Vlaamse kwalificatiestructuur.
Duur van de opleiding
1 jaar